EN
Menu Sluit menu
|

Innospec

Aquality is technisch en commercieel agent van Innospec Marine & Power Specialities voor de Benelux. Lees hier meer over brandstofbehandeling door Innospec.

Als onze klant op het gebied van brandstofbehandeling in de maritieme sector, bent u ook rechtstreeks klant bij Innospec.

Brandstofbehandeling door Innospec

Innospec is ‘s werelds grootste leverancier van additieven voor zware stookolie, scheepsbrandstofadditieven en scheepsdieselbehandelingen. Oftewel: dé specialist op het gebied van scheepsbrandstoffen.

Innospec begrijpt de uitdagingen voor de industrie. Daarom zorgen zij voor de volgende generatie brandstofadditieven; scheepsbrandstoffen met een lager zwavelgehalte. Tevens garandeert Innospec de betrouwbaarheid van de scheepsmotor, verhoogt prestaties, verbetert brandstofverbruiken en vermindert onderhoudsvereisten.

Aquality als Innospec-agent Benelux

Dankzij onze samenwerking met Innospec, zijn wij altijd op de hoogte van veranderingen in de maritieme industrie. Inspelen op de nieuwe milieuwetgeving voor de scheepvaartindustrie is daardoor geen enkel probleem. De complexiteit van omgaan met zware stookolie en scheepsdiesel of gasolie op zee begrijpen we als geen ander.

Advies aanvragen

Meer weten over brandstofbehandeling met Innospec? Stel gerust uw vraag aan de specialisten van Aquality.

Meer informatie aanvragen