EN
Menu Sluit menu
|

Brandstofbehandeling

Aquality is agent van Innospec Marine & Power Specialities. Voor brandstofbehandeling in de maritieme sector kunt u op ons vertrouwen.

Voor brandstofbehandeling in de maritieme sector kunt u vertrouwen op Aquality. Wij zijn technisch en commercieel agent van Innospec Marine & Power Specialities voor de Benelux, waardoor onze klanten ook rechtstreeks klant bij Innospec zijn. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht!

Meer weten over brandstofsysteem reinigen?

Ook voor advies en consultancy kunt u bij ons terecht. Neem dus gerust contact met ons op voor een advies op maat.

Meer informatie aanvragen

 

Brandstofbehandeling in zeescheepvaart

De internationale zeescheepvaart verbrandt jaarlijks meer dan 175 miljoen ton residuale brandstof (HFO). De kwaliteit van maritieme brandstof (raffinaderij residuen) is de afgelopen jaren echter sterk verslechterd.

Dit is voornamelijk het gevolg van de introductie van secundaire raffinagemethoden en in het bijzonder van de steeds verder geïntensiveerde viscositeitbrekende processen om aan de toenemende vraag naar automobiel- en luchtvaartbrandstoffen te voldoen.

Het belang van hoge brandstofkwaliteit

De kwaliteit van brandstof is van invloed op de processen vóór, tijdens en na de verbranding. Een instabiele kwaliteit zware olie of lagere kwaliteit gasolie kan leiden tot vervuiling in de tanks, vroegtijdige slijtage van onderdelen, een hoger brandstofverbruik en meer vervuilende uitlaatgassen. Aquality beschikt over kennis en oplossingen die zorgen voor een betrouwbare brandstofkwaliteit aan boord van schepen en in de industrie.

Bert de Boer

Directeur / Sr. engineer
  • Advies op maat
  • 30+ jaar ervaring in waterbehandeling
  • Scheepsvaart-brandstofspecialist
  • Projectmanagement
  • Specialisme proces-optimalisatie

Onze partners Brandstofbehandeling

Innospec